Orthodontist in de regio Meppel

Orthodontist in de regio Meppel

Bent u op zoek naar een orthodontist in de regio Meppel? Rechte tanden zijn niet altijd vanzelfsprekend. Dit kan vervelend zijn voor zowel de functie als het aangezicht van het gebit. Een beugel kan het gebit in zulke gevallen perfectioneren. De orthodontisten van Mondaat zijn gespecialiseerd in diverse orthodontische problemen. Bij zowel volwassenen als kinderen. Deskundige zorg en persoonlijke aandacht staat daarbij centraal.

Een mooi gebit is belangrijk

Een orthodontist zorgt er voor dat uw gebit wordt geperfectioneerd. Dit wordt gedaan door een beugel. De beugel zorgt voor druk op de tanden. Door de druk komen de tanden langzaam weer recht te staan. Welke beugel het beste resultaat geeft, is afhankelijk van uw gebit. Voorafgaand aan het plaatsen van de beugel bespreken we uw wensen en behoeften. Op basis hiervan (en aanvullend onderzoek) stelt onze orthodontist een behandelplan op. Is de beugel geplaatst? Dan volgen er diverse tussentijdse controles. Ook na het verwijderen van de beugel vinden er enkele controles plaats.

Niet alleen een mooi gebit, maar ook een gezond gebit is belangrijk!

Om een gebit mooi te houden, is het gezond houden van uw gebit belangrijk. Periodieke controles en goede verzorging zijn aan te raden. Als tandarts en orthodontist nabij Meppel helpen wij u graag bij het onderhouden van uw gebit.

Slecht ter been? Wij hebben een tandentaxi!

Bij Mondaat bieden wij onze patiënten een tandentaxi aan. Met de tandentaxi kunt u gemakkelijk naar onze praktijk komen. Wij halen u op en brengen u weer veilig thuis. Wanneer u slecht ter been bent, is dit de ideale oplossing. Op deze manier kunt u gemakkelijk orthodontist Mondaat nabij Meppel bezoeken. Voor gebruik van onze taxiservice dient u in een straal van 15 km wonen vanaf Staphorst.

Orthodontist nabij Meppel nodig?

Mondaat is dé orthodontist in de buurt van Meppel. Bij ons kunt u periodieke controles inplannen. Meld u aan om een afspraak te maken. Wilt u meer weten weten over Mondaat orthodontist nabij Meppel? U kunt contact met ons op nemen door te bellen naar 0522 – 46 44 95 of te mailen naar info@mondaat.nl. Als orthodontist nabij Meppel, Dedemsvaart of Nieuwleusen helpen wij u graag verder.

Orthodontist Meppel