Tandarts Dedemsvaart

De tandarts die tijd voor u neemt

Met enige spoed bent u op zoek naar een tandarts nabij Dedemsvaart. Voor de jaarlijkse controle of toch voor een (dringende) behandeling. Wat de reden voor uw bezoek ook is: u bent altijd van harte welkom bij Mondaat Regiopraktijk in Staphorst. Bij ons kunt u terecht voor het gehele plaatje: tandheelkunde, orthodontie en mondzorg. Onze tandartsen nabij Dedemsvaart ontvangen u graag.

Onze behandelingen

Ieder jaar stapt u trouw de tandartsenpraktijk van uw tandarts nabij Dedemsvaart binnen. In de meeste gevallen voor de periodieke controle, maar in soms is er een meer uitgebreide behandeling nodig. U heeft klachten of er worden tijdens de controle problemen vastgesteld. In onze praktijk kunt u terecht voor, onder andere:

Met spoed naar de tandarts in Dedemsvaart

Een spoedgeval is nooit fijn. U heeft last van een onhoudbare pijn in uw mond, waarbij de gekozen pijnstilling niet langer verlichting biedt. De hoogste tijd om met spoed op zoek te gaan naar een tandarts nabij Dedemsvaart. Op nog geen half uur rijden met de auto kunt u bij ons in Staphorst terecht. Bel bij spoed naar: 0900 – 2358263.

Alles op een plek met Mondaat Regiopraktijk

Een goede mondverzorging: dat vinden wij bij Mondaat Regiopraktijk erg belangrijk. Daarom zijn er – naast tandartsen – ook specialisten orthodontie en mondzorg in onze tandartspraktijk nabij Dedemsvaart aanwezig. Ze staan stuk voor stuk graag voor u klaar. Bent u op zoek naar een angst- of kindertandarts nabij Dedemsvaart? Ook dan hebben wij de juiste ervaring in huis. Zo is de stap naar onze tandarts nabij Dedemsvaart zo gemaakt.

Op zoek naar een tandarts bij Dedemsvaart?

Het bezoek aan een tandarts nabij Dedemsvaart is een jaarlijks terugkerend ritueel. Of u nu lange tijd niet op controle bent geweest of onverhoopt op zoek bent naar een vervangende tandartsenpraktijk bij Dedemsvaart: de specialisten van Mondaat Regiopraktijk staan altijd voor u klaar. U vindt ons aan de Gemeenteweg 317 in Staphorst. Wilt u zich aanmelden als patiënt? Dan kan op deze pagina. Bij vragen kunt u bellen naar 0522 – 46 44 95. Wanneer staat uw bezoek bij onze tandarts nabij Dedemsvaart gepland?

Tandarts Nieuwleusen