Tandarts Meppel

De tandarts die tijd voor u neemt

Zoekt u een tandarts in Meppel? Mondaat is de regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie in Staphorst. U bereikt onze regiopraktijk in ongeveer 10 minuten rijden vanaf Meppel. Als tandarts nabij Meppel bieden wij verschillende behandelingen. Veel voorkomende behandelingen zijn het vullen van gaatjes of een wortelkanaalbehandeling. Al onze behandelingen dragen bij aan de gezondheid van uw gebit.

Optimale mondgezondheid

Veel van onze tandartsen werken samen met andere tandartsen. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een tandarts nabij Meppel, maar ook voor een mondhygiënist, tandprothetici en een orthodontist. In onze regiopraktijk zijn we erop gericht om uw mondgezondheid optimaal te krijgen. Zo adviseren wij onze patiënten over een goede verzorging van het gebit. Belangrijk is om uw gebit regelmatig te laten controleren om zo narigheid te voorkomen.

Professionele behandeling van angstige patiënten

Onze tandartsen hebben regelmatig te maken met angstige patiënten. De tandartsen van Mondaat zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst. Zij doen er alles aan om angst bij patiënten zoveel mogelijk weg te nemen. Wij hebben alles in huis om pijn en angst bij onze patiënt te bestrijden. Als tandarts in de regio Meppel nemen wij altijd de tijd voor een patiënt.

De Tandentaxi service

Bent u al bekend met de Tandentaxi van Mondaat? Met de Tandentaxi kunnen wij patiënten ophalen en weer thuisbrengen. Deze service is bedoeld voor patiënten die niet bij onze regiopraktijk kunnen komen. Bent u bijvoorbeeld slecht ter been en wilt u wel een tandartsbezoek inplannen? Dan kunt u gebruik maken van onze Tandentaxi. Op deze manier maken wij het voor u eenvoudig om ons als tandarts dichtbij Meppel te bezoeken. U kunt gebruik maken van onze Tandentaxi als u binnen een straal van 15 km vanaf Staphorst woont.

Tandarts in Meppel? Meld u aan als patiënt

Wilt u een periodieke controle inplannen? Of een gaatje laten vullen? Dat kan bij de tandarts nabij Meppel. Meld u aan als patiënt en maak een afspraak. Heeft u nog een vraag over onze praktijk? Of wilt u graag meer weten over de tandarts nabij Meppel? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0522 – 46 44 95 of een mail sturen naar: info@mondaat.nl. Als tandarts nabij Meppel of Nieuwleusen dragen wij graag een steentje bij aan de gezondheid van uw gebit.

Tandarts Meppel