Tandarts De Wijk

Regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie

Inschrijven

Tandarts nabij De Wijk

Heeft u gezocht in de zoekmachine met de term “Tandarts De Wijk“? Dan bent u op de juiste pagina beland. Bij Tandartspraktijk Mondaat in Staphorst staat een ervaren en vriendelijk team klaar om u de beste mondzorg te bieden. Bovendien bevindt deze praktijk zich op slechts enkele minuten rijden van De Wijk. Met een uitgebreid scala aan tandheelkundige behandelingen kunnen we u uitstekend van dienst zijn, zelfs als u mobiliteitsproblemen heeft of last heeft van tandartsangst. Onze voortreffelijke service zorgt ervoor dat iedereen zonder moeite naar onze praktijk kan komen. Lees hieronder meer informatie of maak direct een afspraak bij de tandarts in de buurt van De Wijk.

Tandarts De Wijk Mondaat

Behandelingen

Periodieke controle

Periodieke controle

Tijdens deze controle wordt uw gebit door de tandarts gecontroleerd op gaatjes en eventuele (tandvlees)ontstekingen.

sealen

Gaatjes en vullen

Als een gedeelte van uw tand verloren is gegaan of uw kies door tandbederf is beschadigd, dan kan de tandarts dit restaureren met een vulling.

Röntgenfoto's

Röntgenfoto's

Soms is het nodig om ook ‘in’ de kiezen en het kaakbot te kijken. Bijvoorbeeld omdat de tandarts vermoedt dat er gaatjes onder een vulling zitten.

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

De wortelkanalen staan via de wortelpunt in verbinding met het bot. Hierdoor kan een ontsteking in de pulpa zich uitbreiden naar dit gebied.

Gebitsreiniging

Gebitsreiniging

Als tandplak langere tijd aanwezig blijft op het tandoppervlak kan het verkalken en hard worden. Dit wordt tandsteen genoemd. Tandsteen ontstaat vooral vlak onder het tandvlees en achter en tussen uw tanden.

Gaatjes en vullen

Sealen

Blijvende kiezen hebben soms diepe groeven en putjes in de kauwvlakken die moeilijk met een tandenborstel zijn schoon te houden. Op die plaatsen kunnen gemakkelijk gaatjes ontstaan.

Kronen en brugwerk

Kronen en brugwerk

Een kroon is een speciale overkapping van metaal of porselein (of beide), die over een beschadigde of sterk gevulde tand of kies wordt aangebracht. Een brug wordt verankerd aan één of twee aangrenzende natuurlijke tanden.

Extractie

Extractie

Soms is het nodig om een tand of kies te verwijderen. Deze ingreep verloopt meestal pijnloos, dankzij de verdoving. De tandarts of kaakchirurg geeft u voorafgaand aan de behandeling een verdoving.

Kinderen

Kinderen

Bij kinderen leggen we voornamelijk de nadruk op preventie. Hoe kunnen we gaatjes helpen te voorkomen? Dit doen wij door middel van een poetsinstructie.

Ervaren en vriendelijk team voor uw mondzorg

 

Bij Tandartspraktijk Mondaat hebben we een ervaren en vriendelijk team klaarstaan voor al uw mondzorg en tandheelkunde. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar de beste tandartszorg, en daarom staan wij paraat om u te helpen. Ons team is volledig toegewijd aan het bieden van hoogwaardige tandheelkundige diensten en behandelingen. Of u nu langskomt voor een reguliere controle, een tandheelkundige ingreep of een spoedgeval, de tandarts van De Wijk staat voor u klaar om u met zorg en deskundigheid te behandelen. U kunt erop vertrouwen dat u bij de tandartspraktijk van De Wijk in goede handen bent.

Bereikbare tandartspraktijk in Staphorst, dichtbij De Wijk

Onze tandartspraktijk in Staphorst is ideaal gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van De Wijk en omliggende gebieden, zoals Meppel, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Zwartsluis, Dalfsen, Steenwijk en Genemuiden. We begrijpen dat de afstand tot uw tandarts een belangrijke overweging is bij het kiezen van uw zorgverlener. Daarom zijn we trots om als de tandarts van De Wijk dichtbij te zijn, op slechts enkele minuten rijden. We willen dat u gemakkelijk toegang heeft tot hoogwaardige mondzorg zonder lange reistijden. Bij onze tandartspraktijk in de buurt van De Wijk, staat ons ervaren team klaar om u de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden.

Tandarts De Wijk
Tandartspraktijk nabij De Wijk

Breed scala aan tandheelkundige behandelingen

Bij de tandartspraktijk van De Wijk, Tandartspraktijk Mondaat in Staphorst, bieden we een uitgebreid scala aan tandheelkundige behandelingen om aan al uw mondzorgbehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar preventieve zorg, implantaten, orthodontie of specifieke tandheelkundige ingrepen, ons ervaren team staat voor u klaar. We begrijpen dat elke patiënt unieke behoeften heeft, en we passen onze zorg aan om ervoor te zorgen dat u de juiste behandeling krijgt die bij u past. Bij onze tandartspraktijk in de buurt van De Wijk streven we ernaar om uw glimlach gezond en stralend te houden.

Speciale zorg voor patiënten met mobiliteitsproblemen of tandartsangst

Bij de tandartspraktijk van De Wijk, Tandartspraktijk Mondaat in Staphorst, begrijpen we dat sommige patiënten extra zorg en aandacht nodig hebben. Daarom bieden we speciale zorg voor patiënten met mobiliteitsproblemen of tandartsangst. Ons vriendelijke en ervaren team is getraind om met begrip en geduld te werken, waardoor zelfs de meest angstige patiënten zich op hun gemak voelen. We streven ernaar om uw tandartsbezoek zo comfortabel en stressvrij mogelijk te maken, zodat u de zorg kunt ontvangen die u nodig heeft, ongeacht uw persoonlijke omstandigheden. Heeft u bijvoorbeeld mobiliteitsproblemen? Dan halen en brengen wij u kosteloos met behulp van de TandenTaxi. Bij de tandartspraktijk van De Wijk gaan we verder dan alleen mondzorg; we zorgen voor uw welzijn.

Tandarts nabij De Wijk
Tandartspraktijk De Wijk

Afspraak maken met de tandarts van De Wijk?

Het maken van een afspraak bij de tandartspraktijk van De Wijk is eenvoudig. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0522 – 46 44 95 om direct een afspraak te plannen. Als u liever per e-mail contact opneemt, kunt u ons bereiken via info@mondaat.nl. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de onderstaande knop om online een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en voor uw tandheelkundige behoeften te zorgen.

Bekijk de ruime openingstijden van onze regiopraktijk hier.

Tandarts van De Wijk