Tandarts Genemuiden

Regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie

Inschrijven

Tandarts in Genemuiden

Is het tijd voor uw periodieke controle of heeft u met spoed een tandarts in Genemuiden nodig? Dan hebben we goed nieuws voor u! Bij tandartspraktijk Mondaat bent u van harte welkom. Wij zijn de regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie in Staphorst, waar wij diverse behandelingen uitvoeren op het gebied van tandheelkunde en orthodontie. Moet er bijvoorbeeld een beugel worden vervangen, moet er een gaatje worden gevuld of moet er een kroon worden geplaatst? Dan bent u aan het juiste adres bij Mondaat. Neem direct contact met ons op of lees hieronder meer informatie over de tandarts nabij Genemuiden

Behandelingen

Periodieke controle

Periodieke controle

Tijdens deze controle wordt uw gebit door de tandarts gecontroleerd op gaatjes en eventuele (tandvlees)ontstekingen.

sealen

Gaatjes en vullen

Als een gedeelte van uw tand verloren is gegaan of uw kies door tandbederf is beschadigd, dan kan de tandarts dit restaureren met een vulling.

Röntgenfoto's

Röntgenfoto's

Soms is het nodig om ook ‘in’ de kiezen en het kaakbot te kijken. Bijvoorbeeld omdat de tandarts vermoedt dat er gaatjes onder een vulling zitten.

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

De wortelkanalen staan via de wortelpunt in verbinding met het bot. Hierdoor kan een ontsteking in de pulpa zich uitbreiden naar dit gebied.

Gebitsreiniging

Gebitsreiniging

Als tandplak langere tijd aanwezig blijft op het tandoppervlak kan het verkalken en hard worden. Dit wordt tandsteen genoemd. Tandsteen ontstaat vooral vlak onder het tandvlees en achter en tussen uw tanden.

Gaatjes en vullen

Sealen

Blijvende kiezen hebben soms diepe groeven en putjes in de kauwvlakken die moeilijk met een tandenborstel zijn schoon te houden. Op die plaatsen kunnen gemakkelijk gaatjes ontstaan.

Kronen en brugwerk

Kronen en brugwerk

Een kroon is een speciale overkapping van metaal of porselein (of beide), die over een beschadigde of sterk gevulde tand of kies wordt aangebracht. Een brug wordt verankerd aan één of twee aangrenzende natuurlijke tanden.

Extractie

Extractie

Soms is het nodig om een tand of kies te verwijderen. Deze ingreep verloopt meestal pijnloos, dankzij de verdoving. De tandarts of kaakchirurg geeft u voorafgaand aan de behandeling een verdoving.

Kinderen

Kinderen

Bij kinderen leggen we voornamelijk de nadruk op preventie. Hoe kunnen we gaatjes helpen te voorkomen? Dit doen wij door middel van een poetsinstructie.

Zorg voor uw gebit bij de tandarts van Genemuiden

 

Bij de tandarts van Genemuiden staat een heel team met professionele zorgverleners voor u klaar. Niet alleen de tandartsen hebben jarenlange ervaring en vakkennis, maar ook onze tandartsassistenten, mondhygiënisten, tandartsen voor orthodontie en tandprothetici in onze regiopraktijk zijn professioneel en betrouwbaar. Wij zijn er namelijk op gericht om onze patiënten de beste zorg aan te bieden. Wilt u ook de juiste gebitsverzorging ontvangen? Meldt u dan aan bij de tandarts van Genemuiden. 

 

De behandelingen bij Mondaat

U kunt bij de tandarts nabij Genemuiden terecht voor diverse behandelingen. Dan kunt u natuurlijk denken aan een periodieke controle of het vullen van een gaatje, maar bij Mondaat voeren wij veel meer behandelingen uit, bijvoorbeeld het maken van röntgenfoto’s, het reinigen van uw gebit of een extractie. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in behandelingen zoals het plaatsen van kronen, het sealen van kiezen of een wortelkanaalbehandeling. Benieuwd naar al onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

De service van de tandarts nabij Genemuiden

Bij de tandarts nabij Genemuiden bieden we diverse services aan om de gebitsgezondheid van onze patiënten optimaal te houden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met de Tandentaxi patiënten ophalen en thuisbrengen die moeilijk ter been zijn. Ook hebben wij alles in huis om de angst voor de tandarts bij onze patiënten weg te halen.

Onze tandartsen verwelkomen regelmatig patiënten uit de regio. Bijvoorbeeld uit Rouveen, IJhorst, Nieuwleusen en Zwartsluis. Maar ook uit Meppel, Dedemsvaart, Nieuwleusen en Steenwijk.

Tandarts in Genemuiden nodig? Ga naar Mondaat!

 

Als u op zoek bent naar een tandarts nabij Genemuiden voor een controle, een gaatje te laten vullen of in geval van spoed, meldt u dan aan bij Mondaat als patiënt. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0522 – 46 44 95 of door een e-mail te sturen naar info@mondaat.nl. Wij dragen als tandarts nabij Genemuiden graag een steentje bij aan uw tand- en mondgezondheid.

Tandarts in Genemuiden