Tandarts Zwartsluis

Regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie

Inschrijven

Tandarts in Zwartsluis

Bent u op zoek naar een tandarts in Zwartsluis? Dan bent u van harte welkom bij Mondaat. Dit is de regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie in Staphorst. Hier bieden wij verschillende behandelingen aan om de gezondheid van uw gebit optimaal te houden, zoals het vullen van gaatjes, het reinigen van uw gebit of plaatsen van een kroon. Is het tijd voor uw periodieke controle of heeft u met spoed onze hulp nodig? Neem dan direct contact met ons op of lees hieronder meer informatie over de tandarts nabij Zwartsluis. Wij staan graag voor u klaar.

Behandelingen

Periodieke controle

Periodieke controle

Tijdens deze controle wordt uw gebit door de tandarts gecontroleerd op gaatjes en eventuele (tandvlees)ontstekingen.

sealen

Gaatjes en vullen

Als een gedeelte van uw tand verloren is gegaan of uw kies door tandbederf is beschadigd, dan kan de tandarts dit restaureren met een vulling.

Röntgenfoto's

Röntgenfoto's

Soms is het nodig om ook ‘in’ de kiezen en het kaakbot te kijken. Bijvoorbeeld omdat de tandarts vermoedt dat er gaatjes onder een vulling zitten.

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

De wortelkanalen staan via de wortelpunt in verbinding met het bot. Hierdoor kan een ontsteking in de pulpa zich uitbreiden naar dit gebied.

Gebitsreiniging

Gebitsreiniging

Als tandplak langere tijd aanwezig blijft op het tandoppervlak kan het verkalken en hard worden. Dit wordt tandsteen genoemd. Tandsteen ontstaat vooral vlak onder het tandvlees en achter en tussen uw tanden.

Gaatjes en vullen

Sealen

Blijvende kiezen hebben soms diepe groeven en putjes in de kauwvlakken die moeilijk met een tandenborstel zijn schoon te houden. Op die plaatsen kunnen gemakkelijk gaatjes ontstaan.

Kronen en brugwerk

Kronen en brugwerk

Een kroon is een speciale overkapping van metaal of porselein (of beide), die over een beschadigde of sterk gevulde tand of kies wordt aangebracht. Een brug wordt verankerd aan één of twee aangrenzende natuurlijke tanden.

Extractie

Extractie

Soms is het nodig om een tand of kies te verwijderen. Deze ingreep verloopt meestal pijnloos, dankzij de verdoving. De tandarts of kaakchirurg geeft u voorafgaand aan de behandeling een verdoving.

Kinderen

Kinderen

Bij kinderen leggen we voornamelijk de nadruk op preventie. Hoe kunnen we gaatjes helpen te voorkomen? Dit doen wij door middel van een poetsinstructie.

Een gezond gebit bij de tandarts van Zwartsluis

 

Bij de tandarts van Zwartsluis staat de gezondheid van uw gebit centraal. In onze praktijk zijn verschillende zorgverleners aan het werk om tandheelkundige zorg uit te voeren. Zo zijn er bij Mondaat onder andere preventieassistenten, een tandarts voor orthodontie en een tandprothetici aanwezig. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij u de juiste zorg en persoonlijke aandacht kunnen geven in onze regiopraktijk. Wilt u ook optimale zorg voor uw gebit ontvangen? Neem dan contact op met de tandarts van Zwartsluis.

De behandelingen bij Mondaat

Bij de tandarts van Zwartsluis kunt u terecht voor verschillende behandelingen. U kunt bij ons terecht voor uw periodieke controle, het vullen van gaatjes en het maken van röntgenfoto’s, maar u kunt ook bij ons terecht voor een wortelkanaalbehandeling, gebitsreiniging, of het plaatsen van een kroon. Bent u benieuwd naar alle behandeling die de tandarts van Zwartsluis kan uitvoeren? Bekijk het op onze website.

De service van de tandarts van Zwartsluis

Iedere tandarts heeft regelmatig te maken met angstige patiënten. De tandartsen van Zwartsluis zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die angst hebben voor een bezoek aan de tandarts. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Wij hebben namelijk alles in huis om pijn en angst bij onze patiënten te bestrijden.

Naast deze service hebben wij ook nog een andere service: de Tandentaxi. Wij kunnen patiënten die moeilijk ter been zijn ophalen en weer thuisbrengen, zodat de mondgezondheid van al onze patiënten optimaal kan blijven. U kunt gebruik maken van onze Tandentaxi als u binnen een straal van 15 km vanaf Staphorst woont.

Onze tandartsen verwelkomen regelmatig patiënten uit de regio. Bijvoorbeeld uit Rouveen, IJhorst, Nieuwleusen en Zwartsluis. Maar ook uit Meppel, Dedemsvaart, Nieuwleusen en Steenwijk.

Tandarts in Zwartsluis nodig? Meld u aan bij Mondaat!

 

Wilt u graag een periodieke controle inplannen of heeft u met spoed een behandeling nodig bij de tandarts van Zwartsluis? Meld u dan nu aan als patiënt bij Mondaat en maak een afspraak. Wilt u graag meer weten over de tandarts nabij Zwartsluis? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0522 – 46 44 95 of door een e-mail te sturen naar info@mondaat.nl. Als tandarts nabij Zwartsluis helpen wij u graag bij de gezondheid van uw gebit.

Tandarts in Zwartsluis