Tandarts Steenwijk

Regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie

Inschrijven

Tandarts in Steenwijk

Bent u op zoek naar een tandarts in Steenwijk voor uw periodieke controle of heeft u met spoed tandheelkundige hulp nodig? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Bij tandartspraktijk Mondaat bent u van harte welkom. Wij zijn de regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie in Staphorst en bieden diverse behandelingen op het gebied van tandheelkunde en orthodontie aan. Of het nu gaat om het vervangen van een beugel, het vullen van een gaatje of het plaatsen van een kroon, bij Mondaat bent u aan het juiste adres. Maak nu een afspraak of lees hieronder meer informatie over de tandarts nabij Steenwijk.

Behandelingen

Periodieke controle

Periodieke controle

Tijdens deze controle wordt uw gebit door de tandarts gecontroleerd op gaatjes en eventuele (tandvlees)ontstekingen.

sealen

Gaatjes en vullen

Als een gedeelte van uw tand verloren is gegaan of uw kies door tandbederf is beschadigd, dan kan de tandarts dit restaureren met een vulling.

Röntgenfoto's

Röntgenfoto's

Soms is het nodig om ook ‘in’ de kiezen en het kaakbot te kijken. Bijvoorbeeld omdat de tandarts vermoedt dat er gaatjes onder een vulling zitten.

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

De wortelkanalen staan via de wortelpunt in verbinding met het bot. Hierdoor kan een ontsteking in de pulpa zich uitbreiden naar dit gebied.

Gebitsreiniging

Gebitsreiniging

Als tandplak langere tijd aanwezig blijft op het tandoppervlak kan het verkalken en hard worden. Dit wordt tandsteen genoemd. Tandsteen ontstaat vooral vlak onder het tandvlees en achter en tussen uw tanden.

Gaatjes en vullen

Sealen

Blijvende kiezen hebben soms diepe groeven en putjes in de kauwvlakken die moeilijk met een tandenborstel zijn schoon te houden. Op die plaatsen kunnen gemakkelijk gaatjes ontstaan.

Kronen en brugwerk

Kronen en brugwerk

Een kroon is een speciale overkapping van metaal of porselein (of beide), die over een beschadigde of sterk gevulde tand of kies wordt aangebracht. Een brug wordt verankerd aan één of twee aangrenzende natuurlijke tanden.

Extractie

Extractie

Soms is het nodig om een tand of kies te verwijderen. Deze ingreep verloopt meestal pijnloos, dankzij de verdoving. De tandarts of kaakchirurg geeft u voorafgaand aan de behandeling een verdoving.

Kinderen

Kinderen

Bij kinderen leggen we voornamelijk de nadruk op preventie. Hoe kunnen we gaatjes helpen te voorkomen? Dit doen wij door middel van een poetsinstructie.

Zorg voor uw gebit bij de tandarts van Steenwijk

 

Bij de tandarts van Steenwijk staat een professioneel team voor u klaar dat bestaat uit verschillende zorgverleners, waaronder tandartsen, tandartsassistenten, mondhygiënisten, tandartsen voor orthodontie en tandprothetici, die allen beschikken over jarenlange ervaring en vakkennis. Wij streven ernaar om onze patiënten de beste zorg te bieden en u kunt dan ook rekenen op de juiste gebitsverzorging bij de tandarts van Steenwijk. Meldt u nu aan bij Tandartspraktijk Mondaat.

 

De behandelingen bij Mondaat

U kunt bij de tandarts van Steenwijk terecht voor diverse behandelingen, waaronder periodieke controles, het vullen van gaatjes en het maken van röntgenfoto’s, maar u bent bij Mondaat ook op het juiste adres voor het reinigen van uw gebit, extracties, het plaatsen van kronen, het sealen van kiezen en wortelkanaalbehandelingen. Bent u benieuwd naar alle behandelingen die door de tandarts van Steenwijk worden aangeboden? Kijk dan eens op onze behandelingen-pagina of neem contact op met een van onze medewerkers.

De service van de tandarts nabij Steenwijk

Onze tandartspraktijk in de buurt van Steenwijk biedt een breed scala aan services aan om de gebitsgezondheid van onze patiënten optimaal te houden. Wij bieden bijvoorbeeld de Tandentaxi-service aan voor patiënten die moeilijk ter been zijn en bieden oplossingen om tandartsangst weg te nemen. Op die manier is het voor iedereen mogelijk om een bezoek te brengen aan de tandarts nabij Steenwijk.

Onze tandartsen verwelkomen regelmatig patiënten uit de regio. Bijvoorbeeld uit Rouveen, IJhorst, Nieuwleusen en Zwartsluis. Maar ook uit Meppel, Dedemsvaart, Nieuwleusen en Dalfsen.

Tandarts in Steenwijk nodig? Ga naar Mondaat!

 

Wilt u ook profiteren van onze professionele zorgverlening en uitgebreide behandelmogelijkheden? Meldt u dan aan als patiënt bij Mondaat door te bellen naar 0522 – 46 44 95 of door een e-mail te sturen naar info@mondaat.nl. Als tandarts nabij Steenwijk dragen wij graag bij aan uw tand- en mondgezondheid.

Tandarts in Steenwijk