Tandarts dichtbij Nieuwleusen

De tandarts die tijd voor u neemt

Hebt u gezocht naar: Tandarts Nieuwleusen? Dan bent u op de juiste pagina. Tandartspraktijk Mondaat in Staphorst ligt op 14 minuten rijden vanaf Nieuwleusen. Daarnaast is het ook goed bereikbaar vanaf Meppel of Dedemsvaart. Onze praktijk staat bekend om hoe wij omgaan met angst van onze patiënten. Bent u slecht ter been maar wilt u toch graag naar Mondaat: de regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie? Onze tandentaxi haalt en brengt u gratis! Op deze manier kan iedereen in de buurt gebruik maken van onze tandartsen in de omgeving van Nieuwleusen.

Hoe is ons team samengesteld?

Wij hebben een team vol ervaring. U op uw gemak stellen en een goede behandeling geven is het belangrijkste! Mondaat heeft 2 tandartsen die worden ondersteund door een aantal assistenten. Ook hebben we een orthodontist, mondhygiënist en preventie assistent in ons midden. Onze praktijkmanager en baliemedewerkers nemen de organisatorische taken op zich. Samen zetten we ons in om iedereen een goede behandeling te geven. Op zoek naar een tandartspraktijk in de omgeving Nieuwleusen die alles in huis heeft? Dan bent u bij regiopraktijk Mondaat aan het juiste adres.

Tandheelkunde en mondzorg in de omgeving van Nieuwleusen

Ons takenpakket kun je grofweg verdelen over 3 gebieden: tandheelkunde, mondzorg en orthodontie. Onder tandheelkunde vallen onder andere de volgende behandelingen: Periodieke controle, gaatjes vullen, röntgenfoto’s maken, een wortelkanaalbehandeling en kronen of bruggen plaatsen. Bij mondzorg ligt de focus op schoonhouden en preventie. Zo kun je op de afdeling mondzorg terecht voor gebitsreiniging en sealen.

Zonder angst naar de tandarts nabij Nieuwleusen

Sommige patiënten en kinderen zijn bang om naar de tandarts te gaan. Dit kan komen door een negatieve ervaring of een associatie aan pijn. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt! Bent u woonachtig in Nieuwleusen en op zoek naar een tandarts? Schroom dan niet en neem contact met ons op!

Wilt u in contact komen met onze tandartspraktijk?

Heeft u een noodgeval of wilt u zich inschrijven bij onze tandarts? Wij staan u graag te woord. U kunt bellen naar 0522-464495 of mailen naar info@mondaat.nl. Wilt u langskomen in de praktijk om face-to-face met onze specialisten in gesprek te gaan? Onze regiopraktijk ligt aan de gemeenteweg 317. Onze tandartspraktijk is zoals gezegd goed te bereiken vanuit Nieuwleusen.

Tandarts Nieuwleusen