Tandarts

De tandarts die tijd voor u neemt

Inschrijven

Heeft u een tandarts nodig? Bij Mondaat kunt u terecht voor de zorg van uw gebit. Een belangrijke taak van de tandarts is het voorkomen van ziekten en afwijkingen aan het gebit. Heeft u problemen met uw gebit? Schakel dan op tijd een tandarts in. Laat uw gebit ook regelmatig controleren. Op deze manier voorkomt u allerlei narigheid. Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt ook voor uw gebit. De tandartsen van Mondaat dragen graag bij aan een gezond gebit. Hieronder leest u meer over onze behandelingen.

Controle van uw gebit

Een belangrijke taak van de tandarts is het controleren van uw gebit en omliggende weefsels. Een tandarts plaatst kronen en bruggen, vult gaatjes en behandelt tandvleesontstekingen. Dit is nog maar een greep uit de behandelingen die wij in onze praktijk uitvoeren. In onze regiopraktijk vindt u naast tandartsen ook orthodontisten. Oftewel, Mondaat is de regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie in Meppel en omgeving.

Ontdek onze Tandentaxi

Wij vinden het belangrijk om u de juiste zorg te bieden. Wij adviseren u over uw gebit en mond en de verzorging daarvan. Belangrijk is om de tandarts regelmatig te bezoeken voor een goede mondgezondheid.
Bent u slecht ter been? Of is het voor u lastig om onze praktijk regelmatig te bezoeken? Dan kunt u ook gebruik maken van onze Tandentaxi. Wij kunnen u met onze taxi gratis ophalen en terugbrengen. De Tandentaxi is bedoeld voor patiënten die binnen een straal van 15 km vanaf Staphorst wonen.

Tijd voor onze patiënt

Een tandartsbezoek wordt door velen als vervelend gezien. Sommigen zijn angstig voor de tandarts. De tandartsen van Mondaat doen er alles aan om deze angst weg te nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst. Daarnaast beschikken wij over allerlei middelen voor het bestrijden van angst en pijn. Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze patiënten. Op deze manier kunnen wij goed voor uw gebit zorgen.

Naast een regelmatig tandartsbezoek is het belangrijk om uw gebit elke dag goed te verzorgen. Wij geven u graag meer advies en uitleg over een goede mondverzorging.

Tandarts nodig? Kom langs bij Mondaat!

Heeft u een probleem met uw gebit? En bent u op zoek naar een professionele tandarts in uw regio? Maak dan een afspraak met een tandarts van Mondaat. Meld u aan als patiënt en maak een afspraak in onze praktijk. Mondaat is de tandartspraktijk met ruime openingstijden. Zo kunt u ook een afspraak maken op de zaterdag. Is het voor u ook weer tijd om naar de tandarts te gaan? Maak dan een afspraak met een tandarts van Mondaat dichtbij Meppel en Nieuwleusen!