Orthodontist

Een groot deel van Nederland heeft te maken met scheve tanden en kiezen. Gelukkig kan een orthodontist hier verandering in brengen met het juiste behandelplan. Een orthodontist begeleidt de ontwikkeling en groei van de kaak en tanden. Mondaat biedt behandelingen voor zowel kinderen als volwassenen. Wij helpen u graag verder met uw behandelplan voor rechte tanden.

Behandelplan voor uw gebit

De orthodontist houdt zich bezig met verschillende behandelingen. Zo onderzoekt de orthodontist afwijkingen in gebit en kaak. Ook worden er gebitsafdrukken en foto’s van het gebit gemaak. Op deze manier is voor Mondaat mogelijk om een behandelplan op te stellen voor uw gebit. De orthodontist bekijkt bijvoorbeeld welke beugel het beste bij uw gebit past.

Ga voor een mooi gebit

Tegenwoordig zijn de behandelingen minder belastend dan vroeger. De orthodontist maakt namelijk gebruik van moderne materialen. Het doel van orthodontie is dat u weer een regelmatig en goed functionerend gebit krijgt. Een gebit dat er mooi uitziet en goed schoon kunt houden. Mondaat draagt graag bij aan een gezond gebit.

Zowel jonge kinderen als volwassenen kunnen bij de orthodontist terecht voor het plaatsen van een beugel. Voor een orthodontistische behandeling is het wel van belang dat het kaakbot, gebit en tandvlees sterk genoeg is.

De voordelen van de Tandentaxi

Gaat u een behandelplan voor een beugel starten? Dan moet u maandelijks terugkomen voor controle. Bij deze controle wordt de beugel weer bijgesteld voor de komende maand. Is het voor u lastig om onze praktijk te bereiken? Of kunt u echt niet gebracht worden? Dan kunt u gebruik maken van onze Tandentaxi. Met de Tandentaxi halen en brengen wij u geheel gratis naar de orthodontist. Wel is het van belang dat u dan binnen een straal van 15 km vanaf Staphorst woont.

Onze orthodontisten verwelkomen regelmatig patiënten uit de regio. Bijvoorbeeld uit Rouveen, IJhorst, Nieuwleusen en Zwartsluis. Maar ook uit Meppel, Nieuwleusen, Dedemsvaart en Steenwijk.

Orthodontist nodig? Kies voor een behandelplan bij Mondaat

Bent u momenteel niet tevreden met uw gebit? Neem dan contact met ons op. Bent u nog geen patiënt bij Mondaat? Meld u dan aan als patiënt.

Bekijk de ruime openingstijden van onze regiopraktijk hier.